Werken bij Sustainaway

Ben jij op zoek naar een stage bij een groene onderneming in de toerismebranche?

En heb je interesse in duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben we te bieden?

Werken bij Sustainaway

Wil jij werken bij een groene onderneming die inzet op duurzaam toerisme? Lees dan meer over wat het betekent om bij Sustainaway te werken! 

Dankzij onze snelle groei zijn er veel mogelijkheden om binnen ons bedrijf te doen waar je goed in bent. Zo houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van de leukste duurzame reizen, maar hebben we ook genoeg werk liggen op het gebied van marketing, sales, finance, development en het doorontwikkelen van onze duurzame strategieën. Daarnaast staan we open voor andere manieren waarop jij ons team zou kunnen versterken!

Bij Sustainaway bestaan er dan ook geen standaard dagen en werken we niet met een vaste planning. We willen je de kans bieden om zelf invulling te geven aan je dagen en ons enthousiast te krijgen door nieuwe ideeën aan te dragen. Wat we vooral belangrijk vinden? Dat jij je bezig kunt houden met werkzaamheden die je écht leuk vindt. Zo lever jij goed werk en behalen we samen het beste resultaat. Natuurlijk kan een goede vrimibo niet ontbreken om dit te vieren!  

Goed werk leveren kan volgens ons alleen in een omgeving waarin iedereen zich gerespecteerd en in staat gesteld voelt om zijn of haar werk te doen, ongeacht uiterlijk, identiteit, achtergrond en handicap. Om de wereld te verduurzamen is iedereen namelijk hard nodig! Iedereen krijgt bij ons de kans om zich te specialiseren in een skill of vakgebied naar keuze, waardoor we als team van alle markten thuis zijn.

Join the team

Groene Vacatures

Bij Sustainaway krijg je de ruimte om verschillende projecten op te pakken en hier verantwoordelijkheid voor te dragen. We hebben op verschillende vlakken ruimte voor een stage. Denk bijvoorbeeld aan een operations stage waarbij je je focust op het ontwerpen van nieuwe duurzame reizen in binnen- of buitenland. Meer geïnteresseerd in marketing & sales? Dan ben jij wellicht straks potentiële partners aan het benaderen of aan het nadenken over toffe nieuwe Instagram posts. Ook voor een stage met focus op finance en ondernemerschap hebben we plek. Ben jij een (international) business/commerciële economie/toerisme student die nog op zoek is naar de juiste plek in een bedrijf? Dan krijg je bij ons de kans om het allemaal eens even uitgebreid te ontdekken! Bekijk hieronder onze groene vacatures.

groene vacature

Stage Tourism Management​

Heb jij passie voor toerisme en ben je op zoek naar een leerzame stage? Dan ben je bij Sustainaway aan het goede adres! Dit is jouw kans om stage te lopen bij een snelgroeiende groene onderneming!

Stage Communicatie & Multimedia Design

Houd jij je het liefst de hele dag bezig met filmen, video’s maken, en editen? En zie jij als geen ander verbeterpunten in onze diensten? Kom dan stage lopen bij een snelgroeiende duurzame start-up!

Stage Marketing & Sales​

Ben jij een op zoek naar een leerzame Marketing & Sales stage? En wil je alles leren op het gebied van online marketing en advertising? Dan is dit je kans om bij een snelgroeiende en duurzame start-up stage te lopen!

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Sustainaway en ben je op zoek naar een ander type stage? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Contactformulier

Contact gegevens

Heb je vragen over één van onze groene vacatures of wil je meer weten over de mogelijkheden? 

E: Info@sustainaway.nl

T: 0031 627 00 94 99

Kaap Hoorndreef 66
Utrecht, Nederland

Lost your password?

Adres

Kaap Hoorndreef 66
3563AW, Utrecht

Email