Een groen bedrijfsuitje in Nijmegen | Teambuilding op een pluktuin

Prijs

Vanaf €39 excl. btw per persoon

Duur

2,5 uur

Aantal personen

5-12

Type

Bedrijfsuitje

Wat krijg je?

 • Een duurzaam bedrijfsuitje van 2,5 uur
 • Voor 5 tot 12 personen
 • Inclusief verse lunchmaaltijd
 • Inclusief teambuilding opdracht

Over dit bedrijfsuitje in Nijmegen

Wil jij ook graag leren hoe je je eigen groente en fruit kan kweken? Misschien is dit duurzame bedrijfsuitje dan iets voor jou! Tijdens dit bedrijfsuitje in Nijmegen leer je de basis van groentes telen, ontdek je de andere kanten van je collega’s bij de teambuilding opdracht, en kom je erachter hoe lekker verse groentes zijn tijdens de lunch. 

Sam, Maarten en Jorian laten je kennis maken met de ecologische pluktuin in Nijmegen. Met behulp van community supported agriculture model realiseren ze een verminderen van de CO2-uitstoot, meer biodiversiteit en gezondere groentes! Hoe dat model precies in elkaar steekt en waarom een pluktuin een duurzame oplossing is voor verschillende problemen? Dat vertellen ze je zelf!

Ze leiden je rond terwijl ze je meenemen in hun verhaal, waarna je een heerlijke lunch voorgeschoteld krijgt. Deze is ook nog eens gemaakt van de lokaal geteelde verse groentes!

Daarna is het tijd voor een uitdagende team building opdracht, waarin je zelf een echte moestuin aan gaat leggen. Je gaat de grond voorbereiden, bemesten en ook zelf de zaadjes zaaien van de groentes die je zelf uitgekozen hebt. Vervolgens is het de opdracht om voor het volgende uitje zelf een culinaire en gezonde bedrijfslunch bij elkaar te telen.

Wil je meer leren over het belang van lokaal geproduceerd eten, en kunnen je groene vingers wel een boost gebruiken? Dan sluit dit bedrijfsuitje in Nijmegen perfect aan bij jouw bedrijf. 

Wat maakt deze accommodatie duurzaam?

Plantaardig eten

Op de pluktuin ben je omringd door ecologisch geteelde groentes. Je ontdekt waarschijnlijk een tal van groentes die je niet eerder op je bord hebt gezien!

Lokale producten & samenwerkingen

De pluktuin werkt op het principe van community supported agriculture, wat betekent dat boeren werken voor – en met – de lokale gemeenschap, waardoor eten lokaal geteeld is en verkregen wordt op een eerlijke en verantwoorde manier.

Groen vervoer

Het transport van groente en fruit per vliegtuig, vrachtwagen of schip heeft een enorme impact op het milieu. Door lokaal te telen, kan het lopend of met de fiets worden opgehaald. Je bereikt de pluktuin eenvoudig met het OV vanaf station Nijmegen. Pak de bus of kies voor een OV-fiets!

De details

 • Een voorbeeld van het programma

  Het bedrijfsuitje kan op de volgende manier worden ingericht:

  12.00 – 12.45 Ontvangst & rondleiding door de tuin

  12.45 – 13.30 Lunch met verse groentes

  13.30 – 14.30 Teambuilding opdracht: zet samen een moestuin op

  14.30 Afsluiting

  De pluktuin bevindt zich dicht bij Nijmegen, duik de stad in voor een borrel om de dag gezellig af te sluiten!

 • De teambuilding opdracht

  Net als in een bedrijf ben je in een moestuin afhankelijk van veel externe factoren. Kunnen jullie hier als team op tijd op inspelen of verlies je het van de markt?

  Tijdens de opdracht toveren jullie een stuk grond om tot een voedzame bodem die geschikt is voor het zaaien van eetbare planten. Aan jullie de taak om een bedrijfslunch te telen voor het volgende bedrijfsuitje. Wat moet er gezaaid worden en welke ingrediënten zitten er in de lunch?

  Als team moeten jullie samenwerken om het groentebed op de juiste wijze aan te leggen, te prepareren en te bemesten – en dit binnen een gelimiteerde tijd. Goede samenwerking en een strak plan zijn onmisbaar om de opdracht te laten slagen!

De kleine lettertjes

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Dit bedrijfsuitje is te boeken van maandag t/m zaterdag van april tot november.

Vragen over dit duurzame bedrijfsuitje? Stel ze!

Wanneer je een boekingsaanvraag voor deze activiteit doet, ontvang je binnen 48 uur bericht of jouw boeking bevestigd kan worden. Vragen over deze activiteit of beschikbaarheidsinformatie opvragen? Stuur ons een  of bel ons op 0031 627 00 94 99.

Kaart

Antwoorden op je vragen

 • Zijn groene vingers vereist tijdens dit bedrijfsuitje?

  Mensen denken vaak dat alleen de mensen met de magische groene vingers succesvol een moestuin kunnen aanleggen en onderhouden. Maar eigenlijk kan iedereen het! Je moet alleen even weten hoe het moet.

 • Gaat het bedrijfsuitje door met slecht weer?

  Tuinieren in slecht weer is nét iets minder leuk. Bij slecht weer of veel regen, zoeken we samen naar een vervangende datum.

 • Waarom is teambuilding belangrijk?

  Tijdens het werk zijn een fijne samenwerking en een goede werksfeer heel belangrijk. Bedrijfsuitjes helpen bij het opbouwen van een hecht en positief ingesteld teamverband. Het naar je zin hebben op je werk is net zo belangrijk als verstand hebben van wat je doet. Dit is het ideale bedrijfsuitje om dit teweeg te brengen. En het is ook nog eens goed voor het milieu!

Reviews

Onze klanten zeggen

Quote mark Quote mark

Categorie: