Jouw verblijf verhuren bij Sustainaway

Ben jij op zoek naar een een nieuwe manier om jouw verblijf te verhuren aan een doelgroep die zich bezig houdt met duurzaamheid en geïnteresseerd is in lokaal toerisme?

Verhuur jouw verblijf dan via Sustainaway!

Wat hebben we te bieden?

Over Sustainaway

Bij Sustainaway zetten we in op duurzaam toerisme. We vertellen de verhalen van lokale ondernemers en kleinschalige verblijven. Geloof jij in duurzaam toerisme en heb je je gasten iets unieks te bieden? Lees dan meer over wat het betekent om je aan te sluiten bij Sustainaway! 

We horen regelmatig dat mensen wél graag duurzamer op vakantie willen gaan, maar niet zo goed weten hoe. Met Sustainaway bieden we reizigers en vakantiegangers daarom een manier om duurzaam op reis te gaan. Op ons platform vind je daarom alle benodigdheden om een groene reis samen te stellen. Zo selecteren we duurzame vervoersopties, unieke accommodaties en activiteiten waarmee je gegarandeerd iets nieuws beleeft. Daarnaast bieden we ook pakketreizen aan. Zo kunnen onze vakantiegangers direct een hele reis boeken.

Onze reizen zijn samengesteld met oog op de lokale omgeving en natuur, met als doel de klant een unieke reiservaring mee te geven. We zijn daarom altijd op zoek naar lokale ondernemers die hun verhaal willen vertellen.

Meer weten over samenwerken met Sustainaway?​

Join us

Verhuur jouw verblijf

Ook overtuigd van het belang van verduurzaming in de reisbranche? Sluit jouw accommodatie, unieke verblijf of camping aan bij ons platform! Wij zorgen voor een groter bereik, een extra verkoopkanaal en een unieke manier om het verhaal van jouw accommodatie te vertellen.

Zoals ieder reisplatform vragen wij een kleine commissie als dekking van onze kosten. Hiermee lichten we jullie accommodatie uit en zetten we marketingtools als advertising en social media in. Omdat we in de eerste fase van ons platform zitten, zullen we in de toekomst gaan profiteren van schaalvoordelen. Dat betekent echter niet dat wij onze marges dan zullen verhogen (zoals grote platforms hebben gedaan). Wij streven naar een eerlijke manier van toerisme en hopen onze marges in de toekomst dan ook te verlagen!

Twijfel je of jullie verblijf geschikt is voor onze community? In onze richtlijnen voor duurzaam toerisme vertellen we je meer over de criteria die wij gebruiken om te kijken of een verblijf aansluit bij onze visie. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden!

Overweeg je je bij ons aan te sluiten maar heb je twijfels of vragen? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en beantwoorden we je vragen!

Contactformulier


  Contactgegevens

  Heb je vragen over je verblijf of vakantiehuis verhuren via Sustainaway of wil je meer weten over de mogelijkheden? 

  E: Info@sustainaway.nl

  T: 0031 627 00 94 99

  Kaap Hoorndreef 66
  Utrecht, Nederland

  Lost your password?

  Adres

  Kaap Hoorndreef 66
  3563AW, Utrecht

  Email