Top 6 duurzame sinterklaas cadeautjes

duurzame sinterklaas cadeautjes

Sinterklaas is sinds zaterdag 13 november samen met zijn pieten weer in het land gekomen. Ben je op zoek naar leuke duurzame sinterklaas cadeautjes voor in de schoen of voor Sinterklaasavond op 5 december? In deze blog geven we je onze top 6 duurzame sinterklaas cadeautjes voor kinderen en volwassenen! 

Top 6 duurzame sinterklaas cadeautjes

Uno sustainable 

UNO sustainable is het populaire kaartspel dat niet kan ontbreken in de top 6 duurzame sinterklaas cadeautjes. Deze speciale editie is van 100% papier gemaakt en daarom volledig recyclebaar. Het cellofaan hoesje dat om de speelkaarten zit, is vervangen door papier. De inkt die wordt gebruikt, is op soja-basis. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk je kaarten te verspelen. Doordat het spel jokers en uitdagingskaarten bevat, is het mogelijk om toch nog te winnen op momenten dat je denkt al lang verloren te hebben. De spelregels van UNO zijn gemakkelijk waardoor het met iedereen te spelen is die dol is op kaartspellen. 

Dopper drinkfles

Ben je op zoek naar een praktisch sinterklaas cadeau? Deze Dopper drinkfles is een ideaal cadeau om te geven en is ook nog eens duurzaam. Het materiaal van de drinkfles is 100% gemaakt van recyclebare materialen en geproduceerd in Nederland met behulp van windenergie. Elk verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt inwoners van Nepel toegang tot schoon drinkwater.

Purpuz Planner 2022

Het nieuwe jaar staat alweer om de hoek. Sinterklaas is een goed moment om een nieuwe jaaragenda cadeau te geven. De Purpuz planner 2022 biedt een effectieve methode om meer balans, geluk en succes in je leven te brengen. In de planner vind je een werkboek en stappenplan om je doelen te realiseren en heb je de mogelijkheid om je to-do list voor werk en privé bij te houden. Daarnaast is de Purpuz CO2-neutraal en sociaal in Nederland geproduceerd. Het gebruikte papier is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat je direct bijdraagt aan het behouden van de bossen en de natuur in Nederland.

Correctbook Flashcards

Schrijf jij of degene aan wie je een duurzaam sinterklaas cadeautje wilt geven vaak nog notities op papier? De Correctbook Flashcards is uniek omdat je deze oneindig kan hergebruiken. De flashcards zijn namelijk uitwisbaar! Daarnaast zorgt Correctbook ervoor dat dankzij jouw aankoop er een bijdrage wordt geleverd aan een oplossing voor analfabetisme. Per verkocht Correctbook wordt er één trimester lang uitwisbaar schrijfmateriaal in Afrika verstrekt.

Bambrush Electrische Bamboe Tandenborstel

Wist je dat er een elektrische bamboe tandenborstel bestaat? Deze tandenborstel met opzetborsteltjes is biologisch afbreekbaar en zorgt optimaal voor de verzorging van je tanden. De haartjes van de Bambrush vibreren met een snelheid van 35.000 trillingen per minuut. Je kan kiezen uit vijf verschillende poetsstanden. Zo heb je voor elk gewenst resultaat een optie. Leuk om te geven en een nog leuker duurzaam sinterklaas cadeautje om te krijgen!

Naïf Natuurlijke Shower Power giftset

Ben je ook zo dol op lekker ruikende doucheschuim die ook nog eens goed is voor je huid? Dan mag deze giftset niet ontbreken op je lijstje van duurzame sinterklaas cadeautjes. In de Naïf Natuurlijke Shower Power giftset zitten drie verschillende soorten natuurlijke Naïf doucheschuimen in de geuren Bloom, Ocean en Linnen. Bloom heeft de geur van sinaasappel, munt en jasmijn. Ocean heeft de geur van peer, aloë vera en zeemineralen. Linen werkt dankzij de lavendel en bergamot geur, ontspannend. Het doucheschuim reinigt, voedt en hydrateert het lichaam met natuurlijke oliën. Dankzij het volledig natuurlijke schuimtextuur droogt je huid niet uit. Naïf wordt geproduceerd en ontwikkeld in Nederland en is 100% vegan en oceaan-vriendelijk.


TIP

Bestel je je duurzame sinterklaas cadeautjes dit jaar online? Laat ze dan afleveren bij een afhaalpunt in de buurt om te besparen op CO2-uitstoot van transport!