Top 10 bedrijfsuitjes 

Bedrijfsuitjes je hebt ze is allerlei soorten, maar wat zijn nou de leukste uitjes? We hebben voor jou de top 10 bedrijfsuitjes op een rijtje gezet.

Top 10 bedrijfsuitjes #1: Teambuilding op een pluktuin

Tijdens dit bedrijfsuitje leer je de basis van groentes telen, ontdek je andere kanten van je collega’s tijdens leuke teambuilding opdrachten en kom je erachter hoe lekker verse groentes zijn tijdens de lunch. Na de rondleiding en uitleg is het tijd voor een teambuilding opdracht, het aanleggen van je eigen moestuin. Meer informatie over groen bedrijfsuitje in Nijmegen lees je op onze website.

Top 10 bedrijfsuitjes #2: E-chopper tour

De solex tours zijn heel populair, maar niet zo duurzaam. Om de impact op het milieu te verminderen tijdens je bedrijfsuitje kun je kiezen voor een E-chopper tour. Op verschillende locaties in Nederland is dit tegenwoordig mogelijk. Een e-chopper lijkt op een soort elektrische scooter. Hoe leuk is het om met het hele bedrijf de omgeving te ontdekken op deze manier.

Top 10 bedrijfsuitjes #3: Rondvaart met een elektrische sloep

Houden jullie van water? Dan is een rondvaart over het water met een elektrische sloep het perfecte bedrijfsuitje voor jullie. Met een hapje en drankje erbij beleef je een super gezellige middag.

Top 10 bedrijfsuitjes #4: Tandem tour

Zet je personeel samen op een tandem en je hebt de tijd van je leven. Je leert er makkelijk door samenwerken en het is ook nog eens grappig om te zien. Daarnaast ben je ook nog eens sportief bezig en leer je de omgeving op een leuke manier kennen. 

Top 10 bedrijfsuitjes #5: City escape tour

In verschillende steden kun je een soort escaperoom spelen maar dan buiten. Je krijgt opdrachten en vragen die je als team moet uitvoeren binnen een bepaalde tijd. Een mega leuke activiteit en er komt een hoop teambuilding bij kijken.

Top 10 bedrijfsuitjes #6: Lasergamen

Tijd voor actie en spanning. Je kunt gaan lasergamen op locatie, maar er zijn tegenwoordig ook veel bedrijven die het lasergamen naar je toe brengen. Hoe gaaf is dat? Lasergamen op kantoor of in de supermarkt! Het is een echte teambuilding activiteit met een leuke wedstrijdvorm erin. 

Top 10 bedrijfsuitjes #7: Stadswandeling

Zit jullie bedrijf in de stad? Hoe leuk is het dan om meer te weten te komen van die stad met z’n alle. Vaak komt niet iedereen uit dezelfde stad en dat maakt het nog leuker om dingen te leren. Daarna een hapje en een drankje op het terras en de dag is compleet.

Top 10 bedrijfsuitjes #8: Zoek de hoogte op in een klimbos

Zijn jullie een actief bedrijf of hebben jullie een actief team. Ga dan voor wat spanning en zoek de hoogte op in een klimbos. De adrenaline zorgt voor een kick en een goede spanning in het team. Daag elkaar bijvoorbeeld uit om voor de zo hoog mogelijke baan te kiezen. Zo verleg je samen je grenzen. 

Top 10 bedrijfsuitjes #9: Een kookcursus

Eten is altijd goed. Helemaal als je het samen kunt bereiden. Kies voor een kookcursus samen met je team. Het is gezellig, leerzaam en ook nog eens (als het goed is) super lekker. En in de zomer is het helemaal leuk om een kookcursus te volgen in de vorm van een BBQ. Zo maakt iedereen aan het eind van de dag het lekkerste eten van de grill.

Top 10 bedrijfsuitjes #10: Workshop voor groene vingers

Zijn jullie helemaal into de planten en natuur. Denk dan eens aan een workshop die te maken heeft met bloemen en planten. Leer hoe je je eigen moestuin kweekt of hoe je een prachtig boeket bloemen maakt. Het is super gezellig, leerzaam en je hebt een leuk aandenken voor thuis.

En er zijn nog zoveel meer leuke bedrijfsuitjes die je kunt doen. Heb jij een datum gepland voor je bedrijfsuitje maar nog geen activiteit? Of heb je meer inspiratie nodig voor je bedrijfsuitje? Alle mogelijkheden vind je op de site van Sustainaway. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.