Benieuwd wat de meest toeristische provincie van Nederland te bieden heeft?

Beleef Noord-Holland

Vanaf

€ 76.75

per nacht

Wijdenes,
Noord-Holland
Deze lodge aan het Markermeer is goed geschikt voor 2 stellen die samen op vakantie willen gaan. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer en daarnaast is het huisje knus en modern ingericht. Aan het Markermeer kun je heerlijk uitwaaien met de voet of met de fiets. Neem een kleedje mee en ga picknicken zo zie je verschillende bootjes voorbij varen.

Vanaf

€ 95

per nacht

Wijdenes,
Noord-Holland
Deze lodge is wat geschikter voor grotere gezinnen. Er is een slaapkamer met een stapelbed. In de omgeving is het leuk om te wandelen en/of te fietsen. Aan het Markermeer zijn er verschillende mogelijkheden om te doen aan watersporten of om te zwemmen.

Vanaf

€ 73.50

per nacht

Wijdenes,
Noord-Holland
Deze lodge aan het Markermeer is modern en luxe ingericht en goed geschikt voor kleine gezinnen. Er zijn in de omgeving mooie wandel- en fietsroutes en er kunnen watersporten worden gedaan aan het Markermeer. Het huisje heeft een overdekt terras en in een kamer staat een stapelbed.

Vanaf

€ 121.42

per nacht

Westbeemster,
Noord-Holland
Bij een overnachting in deze accommodatie in Westbeemster slaap je in een voormalig paardenstal. Je hebt vanuit het huisje uitzicht over de landerijen. In de Eilandspolder kun je wandelen, fietsen, fiets suppen of varen met een fluisterbootje. Het strand ligt op 20-25 km afstand.

Vanaf

€ 119.28

per nacht

Amsterdam,
Noord-Holland
Dit vakantiehuisje in Amsterdam is modern/industrieel ingericht. Doordat het huisje niet in het centrum staat van Amsterdam geniet je bij dit huisje van groen. Het huisje ligt aan rivier de Gaasp waar je verschillende wateractiviteiten kunt doen. Ook zijn er in de omgeving verschillende wandel-, fiets- en ruitertochten.

De stranden en grote steden van Nederland ontdekken?

Kom overnachten in Noord Holland en ontdek het allemaal!

De provincie waar het grote Amsterdam in ligt. Amsterdam kent een rijke geschiedenis en is de toeristentrekpleister van Nederland. De bezienswaardigheden vliegen je letterlijk om de oren. Maar overnachten Noord Holland heeft nog veel meer te bieden dan het toeristische Amsterdam. De hoofdstad van de provincie, Haarlem, is het bezoeken meer dan waard. Verder zijn ook het traditionele Zaanstad en Alkmaar een goede invulling van de vakantie. 

Natuurlijk is het overnachten in Noord Holland veelzijdiger dan alleen citytrips. De provincie heeft een divers aanbod van natuur, zoals de Amsterdamse Waterleidingduinen. In dit gebied met grote biodiversiteit kun je zomaar wilde dieren als damherten en vossen spotten. Het bijzondere aan de Amsterdamse Waterleidingduinen is dat het Amsterdam al sinds 1853 van drinkwater voorziet. 

Overnachten in Noord Holland

Bijzonder overnachten Noord Holland

Door de grote diversiteit is bijzonder overnachten Noord Holland makkelijk haalbaar. Naast de Amsterdamse Waterleidingduinen is het ook mogelijk om andere soort natuur op te zoeken. De Loosdrechtse Plassen is een populaire bestemming om een lekker dagje te varen. Verder heeft de provincie een lange kustlijn waarbij Bloemendaal, Noordwijk aan Zee of Petten een van de vele opties zijn om lekker een dagje naar het strand te gaan. Maak de dag extra bijzonder door ook de zonsondergang mee te maken op het strand. 

Genoeg strand en duinen gezien? Het overnachten Noord Holland heeft nog meer te bieden, namelijk het Nationale Landschap van Laag Holland. Dit stuk land wordt gekenmerkt door haar volledige ligging onder zeeniveau. Het uitgestrekte beeld over de polders van Noord Holland is uniek. Doordat het water in rechte lijnen loopt, heb je een bijzonder uitzicht in dit natuurgebied. 

Romantisch overnachten Noord Holland

Ga je met je partner op stap en ben je op zoek naar romantisch overnachten Noord Holland, dan zijn er verschillende uitstapjes die je kunt doen. Bezoek bijvoorbeeld Alkmaar en de kop van Noord Holland. In Alkmaar vind je een traditionele kaasmarkt die al vier eeuwen lang bestaat. Het is een markt die vooral toeristen trekt, maar nog steeds is het de moeite waard om het een keer bij te wonen.

Na bezoek van de kaasmarkt is het romantisch om een kijkje te nemen bij de tulpenvelden. Deze vind je tussen Petten en Den Helder. Ga voor een mooie wandeling langs de prachtige velden. Het knusse en toeristische dorpje de Zaanse Schans is iets wat je niet mag missen tijdens het overnachten in Noord Holland. Het dorpje is een toegankelijk woon-werkgebied met verschillende molens, ouderwetse bakkerijen en een pakhuis waarin klompen gemaakt worden. 

Steden om te bezoeken

Wist je dat Amsterdam 165 grachten heeft, die in totaal 75 kilometer lang zijn?  Dit zijn meer grachten dan Venetië! Het is daarom de moeite waard om een rondvaart te doen in een van de vele elektrische rondvaart services. De rondvaart geeft je een nieuwe blik op de stad, vertelt je over haar rijke geschiedenis en laat je op plekken komen waar je anders nooit was gekomen.

Geen zin in een rondvaart, maar er lekker zelf op uit? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor overnachten Noord Holland in Haarlem. In Haarlem heb je verschillende aanbieders voor het verhuren van boten. Vanuit Haarlem kan je verschillende leuke routes varen, zoals een rondje in de grachten van Haarlem, maar voor een langere tocht ook een dagtour naar Amsterdam.

Lost your password?

Adres

Kaap Hoorndreef 66
3563AW, Utrecht

Email