Overnachten Zeeland: Ontdek de hotspots in het zuidwesten van Nederland

Proef Zeeland

Vanaf

€ 82.50

per nacht

Kamperland,
Zeeland
Deze lodge staat aan het water en is modern ingericht. De woonkamer heeft een mooi uitzicht naar buiten en er is een berging waar bijvoorbeeld fietsen gestald kunnen worden. De omgeving is namelijk een mooie plek om te fietsen bijvoorbeeld langs het strand en door de duinen.

Vanaf

€ 115.25

per nacht

Kamperland,
Zeeland
Dit vakantiehuisje aan het water is strak en modern ingericht. Beneden zijn er 2 slaapkamers en ook is er een slaapvide voor 2 personen. Waterliefhebbers kunnen naar het strand om uit te waaien of watersporten te doen.

Vanaf

€ 116

per nacht

Kamperland,
Zeeland
Dit vakantiehuisje staat niet direct aan het water maar je kunt hier wel heerlijk uitwaaien. Het is goed geschikt voor gezinnen en ook de hond mag mee. Op de vide staan 2 bedden en er is een omheinde tuin.

Vanaf

€ 76.25

per nacht

Kamperland,
Zeeland
In Bungalow 4B combineer je duurzaamheid met moderne luxe. Je hebt uitzicht op het water en bevindt je binnen enkele minuten op het strand. Neem een duik in de Oosterschelde of geniet van een prachtige zonsondergang op je privéterras.

Vanaf

€ 79

per nacht

Kamperland,
Zeeland
Richting het water met je gezin of huisdieren? In Bungalow 4A heb je het water als je achtertuin, maar is er geen kans op ongelukken dankzij de stevige omheining. In de autovrije omgeving kunnen jonge kinderen naar hartenlust veilig spelen.

De stranden en steden van Zeeland ontdekken?

Kom overnachten in Zeeland en ontdek alle eilanden van deze provincie

De naam zegt het al: Zeeland, de provincie met heel-veel water. Wat valt er allemaal te doen in deze provincie? De stranden van Vlissingen, Domburg, Renesse en Cadzand zijn razend populair. Daar kun je lekker aan het strand liggen, wandelen of een fietstocht maken. Maar Zeeland heeft nog veel meer te bieden. Er is een lange lijst met mooie plaatsen in Zeeland, maar die zullen we je besparen. De steden die je in ieder geval gezien moet hebben tijdens het overnachten Zeeland zijn Middelburg, Goes en Vlissingen. De steden zijn qua grootte niet te vergelijken met een Amsterdam of Rotterdam, maar zijn juist knus, wat het overnachten Zeeland heel gezellig maakt. 

Overnachten in Zeeland

Tijdens het overnachten in Zeeland zul je merken dat het niet dicht bevolkt is. Zeeland is namelijk de provincie met de minste inwoners van Nederland! Het komt misschien door al het water dat de Zeeuwse eilanden soms lastig te bereiken maakt?

Om te beschermen tegen het water, zijn onder andere door het Nederlandse Rijk de Deltawerken gebouwd. Het is dan ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen hoe de Deltawerken Nederland beschermen. Wat hierop aansluit is het watersnoodmuseum, een museum die terugkijkt naar de watersnoodramp uit 1953. Je kunt dan meeleven met de grote schade die de ramp in Zeeland, en andere delen van Nederland heeft aangericht. Tijdens het overnachten Zeeland zijn dit unieke locaties die je kunt bezoeken, dus maak er gebruik van! 

Steden die je gezien wilt hebben tijdens het overnachten Zeeland

De keuze is reuze wanneer je wilt overnachten Zeeland. Op ieder eiland liggen wel stadjes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Op Walcheren vind je het iconische Domburg, Vlissingen en Middelburg. Nog zuidelijker, in Zeeuws-Vlaanderen ligt Terneuzen. Meer bovenin Zeeland kun je gaan voor Renesse of Burgh-Haamstede om te overnachten Zeeland. Meer weten over de plaatsen in Zeeland? Je leest het hieronder. 

Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en ook meteen de grootste stad. De stad ligt op het voormalige eiland Walcheren. Het stadhuis van Middelburg is leuk om te bezoeken tijdens het overnachten Zeeland. Het stadhuis dateert uit 1520 en is met haar fraaie afwerking een must see in Middelburg. Het stadhuis staat op de markt waar je tijdens je citytrip een drankje kan nuttigen. De Abbey Tower is een toren die je laat uitkijken over Middelburg. Leuk als je de stad vanuit een ander perspectief wilt zien! 

Goes

Tijdens de vakantie in Zeeland overnachten? Dan is Goes ook een serieuze optie die overwogen moet worden. De stad heeft gezellige pleinen, zoals de grote markt en vlasmarkt waar erg lekker gegeten kan worden. Ook de stadshaven van Goes is de moeite waard. Een mooie haven, zoals de naam al zegt, in het centrum van de stad.

Vlissingen

Vlissingen heeft het meest bezochte strand van de provincie Zeeland en dat is niet voor niks. De plaats heeft een mooi strand dat dicht bij het centrum ligt. Het is ook aan te rijden om tegen zonsondergang weer terug te komen naar het strand. Bij een heldere lucht kan de zonsondergang prachtig zijn. De kers op de taart van in Zeeland overnachten. 

Bijzonder overnachten Zeeland

Als je op zoek bent naar bijzonder overnachten Zeeland zijn er verschillende activiteiten die je vakantie écht speciaal maken. Het is namelijk mogelijk om met een zeilboot romantisch op het water te genieten van een zonsondergang. Of ga voor zeehonden spotten tijdens het overnachten Zeeland! Een goede plek om dit te doen is de Voordelta. 

Vergeet niet tijdens het overnachten Zeeland een Zeeuwse Bolus te eten. De Zeeuwse bolus is een overblijfsel van de Sefardische Joden die midden 17e eeuw leefden in Zeeland. Het waren deze Joodse bakkers die de grond legden voor de Zeeuwse Bolus die we vandaag de dag kennen. 

Lost your password?

Adres

Kaap Hoorndreef 66
3563AW, Utrecht

Email